Långtidshyra

Hyr bil en månad eller längre

Känslan i att ha en bil brukar beskrivas som ren och skär frihet. Vår långtidshyra är perfekt för privatpersoner och företag som vill ha bil på sina villkor. Man slipper långa leasingavtal eller abonnemang och får en flexibel lösning helt anpassad efter det egna behovet.

Toyota Corolla – Kombi (FULLBOKAD SOMMAREN 2024)

Toyota Corolla finns både som halvkombi och en helkombi. Det här är helkombin – Sports Touring. En bil som är såväl praktisk och ekonomisk att köra. I det rymliga bagaget får du plats med det mesta man önskar ha med sig på semestern.

Månadskostnad från 6 995 kr (8 995 kr)

Nissan Leaf

Nissan Leaf är våra mest populära elbil. Med plats för fem personer och möjlighet att fälla baksätet för bättre lastutrymme är den mångsidig och passar de flesta behoven. Perfekt för pendling såväl som renodlad familjebil.

Månadskostnad från 5 995 kr (9 295 kr)

Toyota Corolla – Halvkombi

Toyota Corolla finns både som halvkombi och en helkombi. Det här är halvkombin – 5d. Samma väghålling och kvalitet som kombin om än något mindre bagage. Den kortare karossen underlättar parkering men rymmer ändå förvånadsvärd mycket last, ett bra val för den mindre familjen.

Månadskostnad från 6 995 kr (8 495 kr)

Renault Zoe – 52kwh

Renault Zoe med en räckvidd upp till 385 km* är perfekt för helgresorna till stugan. Medföjljer gör även en vanlig laddkontakt så att du kan ladda bilen i var du än befinner dig. Bäst reser man med fyra personer men tre får också plats i baksätet.
* Enligt WLTP

Månadskostnad från 6 995 kr (8 495 kr)

Kombinera långtishyra och poolbilar?

Kontakta oss och boka ett möte idag.